Unlimited Wordpress themes, plugins, graphics & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Web Design
  2. Freelance

Нов курс: Брз водич на Фрилансер за финансии

by
Length:QuickLanguages:

Macedonian (Македонски јазик) translation by Phoebe Phalange (you can also view the original English article)

Управувањето со вашите финансии може да биде еден од најтешките делови за водење сопствен бизнис. Нашиот нов курс за кафе пауза, Брз водич за финансирање на Фрилансер, е дизајниран да ви помогне да управувате со клучните финансиски елементи на вашиот бизнис.

Во овој десетминутен видео-курс, Пол Боаг, основач на британската агенција за веб дизајн, Headscape, ќе ве запознаам со пет бројки што треба да ги следите во вашиот бизнис.

Погледнете го воведот подолу за да дознаете повеќе за курсот.

Можете веднаш да го однесете нашиот нов курс за кафе пауза со бесплатен 10-дневен тест на нашата месечна претплата. Ако одлучите да продолжите, трошоците се само 15 долари месечно, а вие ќе добиете пристап до стотици курсеви, со нови додавања секоја недела.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.