7 days of unlimited WordPress themes, plugins & graphics - for free!* Unlimited asset downloads! Start 7-Day Free Trial
Advertisement
  1. Web Design
  2. Freelance

Нов курс: продуктивноста Совети за вашиот веб дизајн бизнис

Read Time: 1 min

Macedonian (Македонски јазик) translation by Martina Alcheva (you can also view the original English article)

Ако се борите да останете на врвот на вашиот бизнис и неговите барања, пробајте го нашиот нов курс за кафе пауза, совети за продуктивност за вашиот веб дизајн бизнис.

Вие ќе бидете во друштво на Пол Боаг, основач на веб-дизајнерската агенција Headscape во Обединетото Кралство, бидејќи ги споделува советите за продуктивност што му овозможија да работат помалку, а истовремено да заработуваат повеќе. Овие се совети за продуктивност кои ќе направат вистинска разлика и за вашата работа.

Погледнете краток вовед Павле подолу за да дознаете повеќе.

Можете веднаш да го однесете нашиот нов курс за кафе пауза со бесплатен 10-дневен тест на нашата месечна претплата. Ако одлучите да продолжите, трошоците се само 15 долари месечно, а вие ќе добиете пристап до стотици курсеви, со нови додавања секоја недела.

Advertisement
Did you find this post useful?
Want a weekly email summary?
Subscribe below and we’ll send you a weekly email summary of all new Web Design tutorials. Never miss out on learning about the next big thing.
Advertisement
Scroll to top
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.