7 days of unlimited WordPress themes, plugins & graphics - for free!* Unlimited asset downloads! Start 7-Day Free Trial
Advertisement
  1. Web Design
  2. Business

3 курсеви за да ви помогне да успее во бизнисот на веб дизајн

Read Time: 2 mins

Macedonian (Македонски јазик) translation by Phoebe Phalange (you can also view the original English article)

Дали се борите да се продаде?  Дали ви се допаѓа веб дизајн, но омразата се занимава со финансиски работи?  Или можеби се соочувате со постојана битка за да останете на врвот на целата работа и да бидете продуктивни.

Ако е така, овие курсеви од експерт за веб дизајн Пол Боаг може да ви помогнат.  Како основач на веб-дизајнерската агенција Headscape, Пол има многу искуство во справувањето со комплексноста на бизнисот со веб дизајн и успешно работи со големите клиенти, како што се Европската комисија, Би-Би-Си и Универзитетот Оксфорд прес.

Во овие кратки курсеви тој ќе ви помогне со сè, од промовирање на вашите услуги за да бидете попродуктивни, и тој дури и ќе сподели едноставен метод за останување на врвот на вашите финансии со следење само пет клучни броеви.

1. Промовирање на Вашите услуги и успешна работа

Само затоа што сте одличен кодер или дизајнер, тоа не мора да значи дека ќе бидете успешен сопственик на веб дизајн. Во сè потежок пазар, способноста да се продаде себе си и вашата работа е клучна за успех. Овој курс ќе ве научи:

  • како да се изгради репутација која ќе привлече нови потенцијални клиенти
  • што оди во совршен предлог
  • кога да се тргнете од можност што не е во ред за вас
  • како да импресионираш кога презентираш на клиент
  • како да генерирате повеќе повторувачки бизнис

2. Продуктивност Совети за вашиот веб дизајн бизнис

Дали станавте свој сопствен шеф во надеж дека ќе можете да поминете повеќе време со вашето семејство или да работите со она што го сакате? Дали, всушност, завршивте со работни вечери и викенди само за да останете на врвот на работите?

Ако е така, ќе сакаш да му се придружиш на Павле во овој курс за кафе пауза, бидејќи ги споделува советите за продуктивност што му овозможија да работи помалку, а истовремено да заработува повеќе. Совети за продуктивност кои ќе направат вистинска разлика и за вашата работа.

3. Брз водич на Фризератор за финансии

Управувањето со вашите финансии може да биде еден од најтешките делови за водење сопствен бизнис. Вие би можеле да бидете најдобри веб дизајнер, инвеститорот или дигитален гуру, но ако не можете да добиете рачка на вашите пари, вашиот бизнис ќе пропадне.

Во овој брз курс за кафе пауза, Пол ќе ве запознаам со пет бројки што треба да ги следите во вашиот бизнис. Овие пет фигури, ако внимателно ги следите, ќе ви овозможат да ја одберете вашата работа и да уживате во мир на умот.

Започнете со учење со бесплатен пробен период

Можете да ги преземете сите овие и повеќе веб дизајн курсеви со бесплатен 10-дневен тест на нашата месечна претплата. Значи започнете денес, и да научат вештините што ќе ви помогнат да ја претворите вашата експертиза за веб дизајн во успешен, успешен бизнис.

Advertisement
Did you find this post useful?
Want a weekly email summary?
Subscribe below and we’ll send you a weekly email summary of all new Web Design tutorials. Never miss out on learning about the next big thing.
Advertisement
Scroll to top
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.