Unlimited Wordpress themes, plugins, graphics & courses! Unlimited asset downloads! From $16.50/m
Advertisement
  1. Web Design
  2. JavaScript
Webdesign

Kursi i ri: Ndërtimi i një karte krediti duke përdorur JavaScript

by
Length:QuickLanguages:

Albanian (Shqip) translation by Albin Pllana (you can also view the original English article)

Final product image
What You'll Be Creating

Nëse dëshironi të merrni pagesa me kartë krediti në faqen tuaj, ju mund të përdorni një kuadër të gatshëm të formularit JavaScript siç është Forms Plus.

Por çfarë nëse doni të ndërtoni tuajën?

Në kursin tonë të ri të shkurtër, Ndërtoni një Formë Kartë Krediti Duke përdorur JavaScript, ju do të mësoni se si të ndërtoni një formular të kartës së kreditit validating duke përdorur JavaScript. Ju do të përdorni algoritmin e Luhn për vlefshmërinë, dhe gjithashtu do të eksploroni një metodë të ndryshme të plotësimit të formularëve.

Çfarë do të mësoni

Envato Tuts + instruktor Adi Purdila do t'ju marrë hap pas hapi përmes procesit të krijimit të një formulari të kartës së kreditit në JavaScript.

Ju do të mësoni të krijoni formularin e formës, përgatitni JavaScript, dhe ndërtoni në validation formë dhe styling. Deri në fund të këtij kursi të shkurtër, do të kesh besim në krijimin e formave të kartelave të kreditit nga e para.

Shikoni Prezantimin

 

Merr kursin

Ju mund të merrni kursin tonë të ri menjëherë me një gjyq të lirë 10-ditor të abonimit tonë mujor. Nëse vendosni të vazhdoni, kushton vetëm 15 dollarë në muaj, dhe ju do të merrni qasje në qindra kurse, me shtesa të reja çdo javë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Looking for something to help kick start your next project?
Envato Market has a range of items for sale to help get you started.